Для людей
з порушенням зору

    Новини    9 Квітня 2019, 12:26
Версiя для друку


Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Катар в Україні Гаді Аль-Гаджрі

9 Квітня 2019, 12:26

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Катар в Україні Гаді Аль-Гаджрі. Зустріч відбулась сьогодні, 9 квітня 2019 року, в Києві.

Сторони обговорили можливості співробітництва у сфері транспорту та інвестування в інфраструктурні проекти в Україні, в тому числі, поглиблення співробітництва в авіації та морській галузі. Володимир Омелян наголосив на важливості подальшого розвитку прямого авіасполучення для забезпечення сталої позитивної динаміки українсько-катарського співробітництва в усіх сферах.

Очільник Міністерства повідомив, що авіаційна галузь в Україні стрімко розвивається, пасажиропотік у 2018 році був рекордним і зауважив, що у перспективі 3−4 років цей показник цілком можливо подвоїти. Він запропонував катарській стороні розглянути можливість утворення в Україні дочірньої компанії Qatar Airways і розвивати співпрацю у сфері карго-авіації.

Міністр інфраструктури України також відзначив успішний початок співпраці щодо обміну досвідом в галузі управління розвитком портового господарства та налагодження прямого й активного діалогу на рівні портових адміністрацій України та Катару.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян підкреслив, що українська сторона вітає катарські компанії, запрошує їх до реалізації спільних інфраструктурних проектів і зацікавлена у залученні катарського досвіду i фахівців у модернізацію транспортної галузі України.

Пан Гаді Аль-Гаджрі, зі свого боку, висловив вдячність Володимиру Омеляну за конструктивний діалог, вагомі здобутки та перспективне бачення розвитку інфраструктурних взаємовідносин між двома країнами.



ВСІ Новини