Для людей
з порушенням зору

    Новини    10 Квітня 2019, 15:58
Версiя для друку


Буде відкрито новий міжнародний пункт пропуску через українсько-румунський державний кордон, - Володимир Омелян

10 Квітня 2019, 15:58

Буде відкрито новий міжнародний пункт пропуску через українсько-румунський державний кордон для поромного, пасажирського та вантажного сполучення між населеними пунктами Орлівка (Україна) - Ісакча (Румунія). Відповідне рішення було схвалено сьогодні під час засідання Кабінету Міністрів України. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

За його словами, новий міжнародний пункт пропуску може запрацювати вже цього літа, він створить умови для відкриття відповідної поромної переправи між Україною та Румунією, що прилягає до автомагістралі «Одеса - Рені».

«Ця тема була однією із ключових під час мого візиту до Бухаресту наприкінці березня цього року. Я радий, що ми швидко знаходимо спільну мову з нашими міжнародними партнерами, а також ефективно співпрацюємо в питаннях розвитку інфраструктури. Завершення будівництва «Одеса-Рені» разом з відкриттям поромної переправи створить якісне транспортне сполучення між Україною та Румунією», - наголосив очільник Міністерства.

Також він повідомив, що на сьогодні українсько-румунське транспортне пасажирське та вантажне сполучення здійснюється транзитом територією Республіки Молдова (пункт пропуску Рені (Україна) – Джурджулешт (Республіка Молдова).



ВСІ Новини