Міністерство інфраструктури України


Володимир Омелян провів зустріч із Наглядовою радою МА «Бориспіль»

3 Червня 2019, 10:50

3 червня 2019 року Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із членами Наглядової ради Міжнародного аеропорту «Бориспіль». Участь у заході також взяв Генеральний директор летовища Павло Рябікін.

Володимир Омелян відзначив, що Міністерство інфраструктури є лідером із впровадження корпоративного управління державними підприємствами та з формування незалежних наглядових рад.

«Укрзалізниця, Укрпошта, Адміністрація морських портів України, а від сьогодні - і летовище «Бориспіль» мають фахові і незалежні наглядові ради. Це означає новий підхід до управління великими державними активами, а також зменшення політичних, олігархічних та інших деструктивних впливів. Бажаю успішної роботи Наглядовій раді «Борисполя»», - наголосив очільник Міністерства.

Володимир Омелян високо оцінив зусилля директора летовища «Бориспіль» Павла Рябікіна з розвитку аеропорту та висловив сподівання, що Наглядова рада працюватиме у повній синергії з керівництвом «Борисполя».

Члени Наглядової ради подякували Міністру за підтримку та довіру та одностайно зазначили, що докладуть всіх зусиль для перетворення аеропорту «Бориспіль» на потужний хаб, який зможе конкурувати із іншими великими аеропортами у Центральній та Східній Європі.

Довідково:

Кабінет Міністрів України на засіданні 22 травня 2019 року погодив кандидатури незалежних членів та представників держави у наглядовій раді Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

Незалежними членами наглядової ради підприємства стали: Володимир Жмак (Україна), Роджер Шейфеле/Roger Scheifele (Німеччина), Стен Аббелоос/Stan Abbeloos (Бельгія), представниками держави призначені: Юрій Лавренюк та Анатолій Мамула.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30930.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове