Для людей
з порушенням зору

    Новини    13 Червня 2019, 17:25
Версiя для друку


Юрій Лавренюк провів зустріч із представниками проекту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія»

13 Червня 2019, 17:25

13 червня 2019 року заступник Міністра інфраструктури Юрій Лавренюк провів зустріч із представниками проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія», що реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Учасники зустрічі обговорили поточні питання співпраці, а також перспективи реалізації майбутніх планів.

Зокрема, Юрій Лавренюк повідомив, що в рамках співробітництва Міністерством інфраструктури розглядається можливість створення на базі Міністерства пілотного проекту «генерального інспекторату» за принципом роботи Департаменту транспорту та інфраструктури США.

«Використовуючи досвід Сполучених Штатів Америки, який є ефективним, ми розпочинаємо роботу над пілотним проектом «генерального інспекторату». Даний проект дозволить розробити дієвий механізм процедур запобігання та виявлення корупційних проявів, проведення внутрішнього аудиту та інформаційної безпеки. Участь у розробці візьмуть представники  Міністерства інфраструктури, експерти з США та проекту «ВзаємоДія». Міністерство інфраструктури стане першим в Україні, де планується впровадити даний проект. Після успішного відпрацювання проекту в якості пілоту, буде розглядатись можливість його введення на постійній основі. Тільки комплексним підходом ми можемо досягти відчутного успіху та ефективних змін», - зазначив заступник Міністра.

Юрій Лавренюк подякував представникам проекту «Взаємодія» за успішну, ефективну співпрацю протягом останніх двох років та висловив сподівання на посилення і розширення співробітництва і надалі.



ВСІ Новини