Міністерство інфраструктури України


З 01 вересня розпочинається прийом документів для участі у конкурсі з розподілу дозволів ЄКМТ

13 Серпня 2019, 11:43

З 01 по 15 вересня 2019 року відбудеться прийом листів-повідомлень про участь у конкурсі з розподілу дозволів ЄКМТ. Форма листа повідомлення та сервіс за допомогою якого він буде створено будуть розміщені на сайті Міністерства інфраструктури України 30.08.2019. Лист-повідомлення необхідно буде надіслати на адресу Міністерства інфраструктури України (проспект Перемоги, 14, м. Київ, 01135).

Додаткових документів до листа-повідомлення надавати не потрібно. Особистої присутності керівника підприємства або його уповноваженої особи не потрібно. При поданні листа-повідомлення можна використовувати будь-які сервіси поштових та кур’єрських служб, які доставлять, відправлений до 15.09.2019 (включно), лист-повідомлення на адресу Міністерства інфраструктури. 

Крім того, для більшої зручності також передбачена можливість подання нарочно в абонентську скриньку з написом «ЄКМТ» в фойє Міністерства інфраструктури, як це було минулого року.

Звертаємо особливу увагу на те, що листи-повідомлення подаються лише встановленого зразку, завірені печаткою перевізника (за наявності) та підписом керівника. Всі зареєстровані листи-повідомлення будуть оприлюднюватись на сайті Міністерства інфраструктури України щоденно в розділі «Новини».

НАГОЛОШУЄМО, ЩО ЛИСТИ НАПРАВЛЕНІ ДО 01.09.2019 ТА ПІСЛЯ 15.09.2019 РОЗГЛЯДАТИСЯ НЕ БУДУТЬ.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/31061.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове