Для людей
з порушенням зору

    Новини    15 Серпня 2019, 17:16
Версiя для друку


Відбулось чергове засідання оперативного штабу щодо диверсифікації шляхів постачання нафтопродуктів

15 Серпня 2019, 17:16

15 серпня 2019 року під головуванням заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка відбулось чергове засідання оперативного штабу із вироблення ефективних транспортно-логістичних рішень щодо постачання нафтопродуктів. Участь у засіданні взяли представники найбільших нафтотрейдерів України та державних компаній.

Представники нафтотрейдингових компаній проінформували заступника Міністра щодо позитивних зрушень після останнього засідання, яке було проведено 07 серпня 2019 року, але зазначили, що проблеми і досі залишаються, зокрема, питання оборотності вагонів, пропускної спроможності деяких станцій та порядку взаємодії з Державною фіскальною службою.

У свою чергу, Юрій Лавренюк проінформував учасників наради про те, що Міністерство інфраструктури 07 серпня 2019 року направило листа до Державної фіскальної служби з пропозиціями та проханнями учасників ринку вирішити проблеми питання, однак на сьогоднішній день відповіді від ДФС досі немає.

Окрім того, Юрій Лавренюк наголосив, що пріоритетом для Укрзалізниці на даний момент має бути покращення взаємодії та оборотності вагонів між регіональними філіями «Одеська залізниця» та «Південно-Західна залізниця».

 «Ми будемо вживати максимально заходів для того, щоб оперативно реагувати на всі проблемні питання та забезпечити постачання нафтопродуктів відповідно до розрахунків нафтотрейдерів України», - підсумував Юрій Лавренюк.

Учасники наради домовились провести наступне засідання за тиждень.

 



ВСІ Новини