Для людей
з порушенням зору

    Новини    9 Вересня 2019, 15:25
Версiя для друку


Польща є стратегічним партнером України, - Владислав Криклій

9 Вересня 2019, 15:25

Сьогодні, 9 вересня 2019 року, Міністр інфраструктури України Владислав Криклій зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Бартошем Ціхоцкі.

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій наголосив, що це перша міжнародна зустріч, яка підкреслює важливість українсько-польських відносин:  «Польща є стратегічним партнером України. Новий Уряд налаштований поглибити співпрацю, у нас багато спільних проектів і ми радо вітаємо участь польської сторони у розвитку інфраструктури України», - зазначив Владислав Криклій.

Особливу увагу під час зустрічі приділили питанню збільшення квоти дозволів для здійснення міжнародних вантажних автомобільних перевезень. Міністр інфраструктури України заявив, що ситуація потребує невідкладного вирішення. Сторони погодили, що найближчим часом в рамках двосторонніх зустрічей буде продовжено діалог, спрямований на розв’язання проблеми.

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцкі привітав Міністра інфраструктури з початком роботи та висловів готовність до вирішення тих питань, які наразі існують у сфері транспорту між Україною та Польщею.

Також під час зустрічі обговорено питання розвитку пасажирського сполучення, стан реалізації спільних інфраструктурних проектів, вантажні перевезення залізницею, поглиблення співпраці у сфері авіації та розвитку водних шляхів. 

 



ВСІ Новини