Для людей
з порушенням зору

    Новини    4 Листопада 2019, 20:44
Версiя для друку


Міністр інфраструктури Владислав Криклій провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Іран Мораді Манучехром

4 Листопада 2019, 20:44

1 листопада 2019 року Міністр інфраструктури Владислав Криклій провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Іран Мораді Манучехром.

Посол Мораді Манучехр побажав Владиславу Криклію плідної та успішної роботи на чолі Міністерства.

Сторони наголосили на важливості для обох держав співробітництва у рамках коридору Південь-Захід та продовження ефективного діалогу щодо формування конкурентних взаємовигідних умов щодо організації перевезень вантажів з використанням залізничного та морського транспорту.

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій відмітив зацікавленість у  нових логістичних рішеннях з організації вантажних перевезень транзитом територією Ірану в напрямку Індії, Пакистану, Афганістану.

Владислав Криклій також підкреслив зацікавленість української сторони у забезпеченні необхідних умов для роботи українських моряків за кордоном та висловив готовність до підписання Меморандумів у сфері визнання дипломів/сертифікатів моряків в найближчий час.

Міністр інфраструктури подякував Іранській стороні за запрошення до м. Тегеран у другій половині 2019 року для проведення засідання спільного комітету представників морської та портової галузі.  

Іранська сторона висловила сподівання на подальший розвиток двостороннього співробітництва.



ВСІ Новини