Для людей
з порушенням зору

    Новини    11 Листопада 2019, 16:08
Версiя для друку


Владислав Криклій провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні паном Кі-чанг Квон

11 Листопада 2019, 16:08

11 листопада 2019 року Міністр інфраструктури Владислав Криклій провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні паном Кі-чанг Квон.

Сторони обговорили питання двостороннього співробітництва в залізничній, авіаційній, морській та річковій галузях, а також можливості для інвестицій в інфраструктурні проєкти в Україні.  

Владислав Криклій подякував корейській стороні за плідну співпрацю та зауважив, що Міністерство інфраструктури вже має досвід успішного співробітництва з корейськими компаніями та прагне його розширити: «Ми маємо амбітні цілі по втіленню великих концесійних проєктів в морській, залізничній, авіаційній та дорожній галузях. Ми радо запрошуємо корейські компанії взяти участь у концесійних конкурсах. Зі своєї  сторони ми готові надати всю необхідну допомогу і сприяння компаніям-учасникам, та звести всі бюрократичні бар’єри до мінімуму.  Україна та інфраструктура відкриті до світових інвесторів та інвестицій!».

У свою чергу, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні пан Кі-чанг Квон зазначив, що з боку корейських компаній є надзвичайно великий інтерес до інфраструктурних проєктів в Україні, зокрема, у морській, залізничній та авіаційній галузях. Пан Посол посол також привітав Міністра інфраструктури із початком роботи та висловив сподівання на розширення співробітництва у сфері інфраструктури між нашими країнами.



ВСІ Новини