Для людей
з порушенням зору

    Новини    12 Листопада 2019, 09:15
Версiя для друку


Завершується будівництво КПВВ «Чонгар» та «Каланчак», - Владислав Криклій

12 Листопада 2019, 09:15

Завершується будівництво КПВВ «Чонгар» та «Каланчак». Про це заявив сьогодні, 12 листопада 2019 року, Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

«Ми готові нарешті забезпечити для наших громадян прийнятний рівень сервісу. Ми за два місяці зробили те, про що говорили роками», - зазначив Міністр.

Будівництво, яке розпочалось у вересні 2019 року на виконання доручення Президента України Володимира Зеленського, здійснюється АТ «Укрзалізниця» з дотриманням встановлених термінів виконання. На КПВВ «Каланчак» працюють 320 фахівців Одеської дирекції БМЕС та регіональної філії «Одеська залізниця» та 34 одиниці техніки, на КПВВ «Чонгар» - 500 та 68 одиниць техніки.

Готовність режимної зони на КПВВ «Каланчак» - 97 %, на КПВВ «Чонгар» в режимній зоні закінчуються оздоблювальні роботи  - 95% готовності. Змонтовано всі тіньові навіси, завершується монтаж покрівель з профнастилу, роботи з облаштування систем відеонагляду, пожежної та охоронної сигналізації, вентиляції та кондиціювання, які виконують підрядні організації.

У сервісній зоні повністю змонтовано металоконструкції будівель автовокзалу, центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) та будівлі відпочинку водіїв. Облаштовані мережі зовнішнього водопостачання та водовідведення. Наразі ведуться оздоблювальні роботи. Виготовлені корпусні офісні меблі для будівель КПВВ, почалося вмеблювання готових приміщень.

Ведуться роботи з благоустрою території КПВВ: облаштовуються пішохідні зони, тротуарні доріжки, територія відсипається дрібним щебенем, укладається асфальтне покриття  автошляху.



ВСІ Новини