Міністерство інфраструктури України


Міністерством інфраструктури погоджено передачу в оренду майна ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль»

28 Грудня 2019, 09:14

Майновою комісією з розгляду питань стосовно розпорядження майном Мінінфраструктури 26.12.2019 р. було проведено засідання, на якому було розглянуто питання погодження передачі в оренду майна, що перебуває на балансі ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

За результатами розгляду Комісією були прийняті наступні рішення:

1. Погоджено укладення договорів оренди державного нерухомого майна терміном на 5 років для розміщення пунктів попереднього обслуговування пасажирів, громадського закладу харчування, магазинів безмитної торгівлі.

2. Погоджено укладення договорів оренди державного нерухомого майна терміном на 2 роки для вендінгових автоматів та місць сервісного обслуговування пасажирів (місця пакування багажу);

3. Погоджено укладення договорів оренди державного нерухомого майна терміном на 2 роки та 11 місяців для розміщення банкоматів, офісів та роздягалень;

Комісією були визначені наступні умови для укладення вищезазначених договорів оренди державного нерухомого майна:

- внесення потенційним орендарем гарантійного внеску, який становить шість стартових орендних плат;

- внесення протягом 10 робочих днів від дати укладення договору оренди плати не менше як за 24 місяці;

-погодження з балансоутримувачем в письмовому вигляді дизайну, вивіски та інших інформаційних матеріалів, які розміщуються на зовнішній частині орендованого майна.

Комісія підтримала позицію щодо розподілу лотів на індивідуально визначені об’єкти нерухомого майна з зазначенням цільового використання та площі.

Також Комісією було погоджено продовження договорів оренди на наступний строк їх дії. 

Таким чином, Мінінфраструктури як орган управління, надало згоду та висновки щодо передачі в оренду державного нерухомого майна, балансоутримувачем якого є ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», про яке було оголошено Міністерством на сайті за наступним посиланням: https://mtu.gov.ua/news/31383.html

Пропонуємо всім бажаючим потенційним орендарям слідкувати за оголошеннями орендодавця - Регіонального відділення ФДМ України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях у газеті «Відомості приватизації» та на сайті Фонду державного майна України  (http://www.spfu.gov.ua/ua/), які будуть розміщені 1 січня 2020 року та подавати заявки на участь у конкурсі на оренду.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/31455.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове