Для людей
з порушенням зору

    Новини    21 Січня 2020, 14:06
Версiя для друку


Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів зустріч із представниками компанії Airbus

21 Січня 2020, 14:06

21 січня 2020 року Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів зустріч із представниками компанії Airbus. У зустрічі взяли участь голова Державної авіаційної служби України Олександр Більчук і віце-президент у Східній Європі та Центральній Азії компанії Airbus Жак Гарріг, а також представники Airbus Helicopters. Сторони обговорили широке коло питань розвитку та поглиблення співробітництва у сфері розробки та застосування сучасної авіаційної техніки, авіаційної безпеки та реалізацію Меморандуму про взаєморозуміння щодо розвитку можливостей України здійснювати пошуково-рятувальні операції у відкритому морі за допомогою вертольоту моделі Н225.

Віце-президент у Східній Європі та Центральній Азії компанії Airbus Жак Гарріг зазначив, що Україна є важливим міжнародним партнером із перспективним і зростаючим ринком авіаційних послуг і компанія розглядає різні варіанти подальшого розвитку співпраці.

Нагадаємо, 15 жовтня 2019 року Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів зустріч із Міністром транспорту Французької Республіки Жан-Батістом Джеббарі. У рамках зустрічі між казенним підприємством «Морська пошуково-рятувальна служба» та компанією «Airbus Helicopters» було підписано Меморандум про взаємопорозуміння щодо розвитку можливостей України здійснювати пошуково-рятувальні операції у відкритому морі за допомогою вертольоту моделі Н225.



ВСІ Новини