Міністерство інфраструктури України


Розширено спектр послуг із посвідченням водія у застосунку Дія, – Владислав Криклій

10 Березня 2020, 17:25

Розширено спектр послуг із посвідченням водія у застосунку Дія, які можуть отримати громадяни. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій сьогодні, 10 березня 2020 року.

«У рамках цифровізації сервісів розширено спектр послуг із посвідченням водія у застосунку Дія, які можуть отримати громадяни. Відправлення Укрпошта Експрес, Укрпошта Стандарт, Укрпошта SmartBox від сьогодні можна отримати за електронним посвідченням водія у застосунку Дія. Поки Укрпошта працює з застосунком в тестовому режимі для внутрішніх відправлень з післяплатою на суму до 15 000 грн. Але я впевнений, що команда Ігоря Смілянського найближчим часом розширить можливості для клієнтів», – заявив Владислав Криклій.  

Очільник Міністерства зазначив, що посвідчення водія у застосунку Дія також можна використати під час подорожі залізницею – просто пред’явивши посвідчення при посадці у поїзд.

«Цифровізація транспортних послуг і розбудова цифрових транспортних коридорів є ключовими пріоритетами роботи Міністерства інфраструктури, які також сприяють реалізації  проєкту «Цифрова держава» та вже дозволяють українцям швидко та зручно отримувати якісний сервіс під час подорожей і поштових відправлень. Так, поступово, крок за кроком, ми невпинно діджиталізуємо сферу транспортної інфраструктури», – наголосив Міністр інфраструктури України.

 

 





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/31660.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове