Для людей
з порушенням зору

    Новини    24 Березня 2020, 11:19
Версiя для друку


З 24 березня повітряні судна, які здійснюють пасажирські перевезення, приймаються та відправляються тільки у міжнародному аеропорту «Бориспіль»

24 Березня 2020, 11:19

Рішенням Уряду з 12:00 24 березня прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення осіб, які здійснюють подорож з туристичною метою заборонені.

Прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення, здійснюються тільки через державне підприємство “Міжнародний аеропорт “Бориспіль”.

У разі неможливості прийняття та відправлення повітряних суден державним підприємством «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» літаки прийме державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» як резервне.

Це рішення – вимушений захід з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19. У разі необхідності задоволення державних потреб прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення, здійснюється за погодженням з відповідним міністерством.



ВСІ Новини