Міністерство інфраструктури України


Укрзалізниця готова забезпечувати перевезення медиків службовими поїздами, - Владислав Криклій

30 Березня 2020, 12:25

Укрзалізниця готова забезпечувати перевезення медиків службовими поїздами. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій сьогодні, 30 березня 2020 року.

Наразі перевізник запропонував Міністерству охорони здоров’я України здійснювати такі перевезення за попередніми заявками. Після отримання кількості необхідних місць та маршрутів Міністерством інфраструктури України невідкладно їх погодить.

«Сьогодні медики перебувають на передовій боротьби з коронавірусом і важливо забезпечити їх зручним транспортним сполученням у жорстких умовах карантину та безпрецедентного обмеження пасажирського сполучення в Україні. Укрзалізниця може у рамках своїх технічних можливостей організувати перевезення медиків службовими поїздами, що зекономить лікарям дорогоцінний час», - заявив Владислав Криклій.

«Ми повністю готові організовувати перевезення медичних працівників задля безперебійного забезпечення необхідними медичними послугами громадян України», - наголосив виконувач обов’язків голови правління АТ «Укрзалізниця» Желько Марчек.

Нагадаємо, що раніше Укрзалізниця вже отримала погодження від Міністерства інфраструктури щодо курсування службових поїздів для залізничників. Вони курсують на всіх залізницях, крім Львівської та Південної, де підвіз працівників здійснюється автотранспортом. У разі необхідності Укрзалізниця готова збільшувати кількість вагонів у службових поїздах для перевезення медиків.
До перевезень допускатимуться працівники, які дотримуватимуться усіх заходів особистого захисту, зокрема, матимуть захисну маску або респіратор.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/31746.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове