Для людей
з порушенням зору

    Новини    6 Квітня 2020, 16:36
Версiя для друку


Аеропорт «Львів» та авіакомпанія «Елерон» розпочали програму міжнародних вантажних авіаперевезень, - Владислав Криклій

6 Квітня 2020, 16:36

Аеропорт «Львів» та авіакомпанія «Елерон» розпочали програму міжнародних вантажних авіаперевезень. Це важливий крок, який забезпечує роботу аеропорту під час карантинних обмежень. Про це заявив Міністр інфраструктури Владислав Криклій сьогодні, 6 квітня 2020 року.

Перший літак Ан-26 української транспортної авіакомпанії «Елерон» з вантажем Укрпошти 3 квітня відправився за маршрутом Львів – Рига – Львів.

«Розвиток вантажних перевезень - важливий напрямок діяльності аеропорту «Львів». Минулого року вантажні перевезення здійснювалися за маршрутом Київ – Львів – Київ, Львів – Дніпро – Львів. Світова криза у пасажирському авіасполученні, спричинена пандемією коронавірусу, стала поштовхом для розширення програми вантажних перевезень. В умовах карантинних обмежень економіка країни має працювати. Вдячний команді аеропорту «Львів» та керівнику Тетяні Романовській за роботу, яка дозволяє підприємству працювати під час карантинних обмежень», - заявив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Через аеропорт «Львів» мережа регулярних вантажних перевезень пролягатиме до Східної і Північної Європи, країн Кавказу, Середньої Азії та Азії. Так, передбачаються рейси до Польщі, Чехії, Фінляндії, Бельгії, Білорусі, Німеччини, Грузії, Ізраїлю, Азербайджану тощо.

ТОВ «АК «Елерон» планує забезпечити вантажні авіаперевезення через хаб в аеропорту «Львів» не тільки у міжнародному, а й у внутрішньому сполученні.

Після закінчення карантину розпочнеться програма регулярних щоденних вантажних польотів зі Львова та Києва до Дніпра, Одеси.

Авіакомпанія планує вантажообіг через аеропорт «Львів» на внутрішніх та міжнародних лініях в обсязі 3 256 тон на місяць, або 39 072 тони вантажу на рік в період з 2020 до 2021 року.



ВСІ Новини