Для людей
з порушенням зору

    Новини    12 Травня 2020, 17:11
Версiя для друку


Працюємо над тим, щоб пасажирський транспорт відновив роботу, - Владислав Криклій

12 Травня 2020, 17:11

Міністерство інфраструктури України докладає всіх зусиль, щоб після закінчення карантину пасажирський транспорт зміг поступово відновити свою роботу. Але за умови обов’язкового дотримання всіх протиепідеміологічних заходів – масочного режиму, належної дезінфекції, обмеження кількості пасажирів та місць для сидіння. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій у ході розширеної зустрічі з міжнародними пасажирськими автомобільними перевізниками сьогодні, 12 травня.

“Працюємо зараз над тим, щоб пасажирський транспорт зміг поступово відновити роботу. Але в безпечному форматі – з обов’язковим дотриманням масочного режиму, дезінфекції, враховуючи обмеження щодо кількості пасажирів і посадкових місць. Як міністр інфраструктури я захищаю вас, перевізників, і всіх працівників галузі”, - зазначив очільник Міністерства.

Він повідомив, що зі свого боку Міністерство інфраструктури України вже підготувало пропозиції щодо поетапного відновлення пасажирських перевезень. “Наразі спільно з Міністерством охорони здоров’я ми обговорюємо і опрацьовуємо це питання. Сподіваємося на конструктивну позицію, яка дозволить захистити громадян і забезпечити роботу транспорту”, - підкреслив Владислав Криклій.

У ході зустрічі учасники обговорили питання відновлення автомобільних пасажирських перевезень, зокрема, роботу нелегалів під час карантину.

Участь у заході взяли представники Міністерства та міжнародні пасажирські автомобільні перевізники з Волинської, Львівської, Тернопільської, Київської, Вінницької, Хмельницької областей, а також міста Київ.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.



ВСІ Новини