Міністерство інфраструктури України


В Міністерстві інфраструктури відбулась зустріч з автомобільними перевізниками

15 Травня 2020, 18:26

14 травня 2020 року в Мінінфраструктури відбулась спільна міжвідомча нарада за участю автомобільних перевізників, власників автостанцій, громадських організацій та асоціацій автомобільного транспорту, а також за участі заступника Міністра охорони здоров’я – головного Державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка.

У ході зустрічі, учасники наради обговорили і узгодили санітарно-епідеміологічні заходи під час здійснення міських, приміських, міжобласних та міжнародних перевезень пасажирів автомобільним транспортом з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання згаданих перевезень.

Також, під час наради, була досягнута домовленість з бізнесом щодо можливості відкриття з 22 травня 2020 року всіх регулярних автобусних перевезень на регулярних маршрутах загального користування.

Разом з тим, відкриття таких перевезень буде можливим виключно за погодженням з Міністерством охорони здоров’я України та дотриманням автомобільними перевізниками санітарно-епідеміологічних норм.

Наразі Мінінфраструктури спільно з МОЗ готує відповідний проєкт постанови Уряду щодо відновлення пасажирських автомобільних перевезень.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/31857.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове