Для людей
з порушенням зору

    Обговорення    Проект наказу Міністерства інфраструктури України


Щоб брати участь у громадському обговоренні проектів потрібно авторизуватися, через аккаунт у соціальній мережі «Facebook»

Проект наказу Міністерства інфраструктури України

Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства транспорту та зв’язку України

Проект

 

Про внесення змін до деяких

нормативно-правових актів

Міністерства транспорту та

зв’язку України

 

 

Відповідно до підпункту «а» пункту 2 повноважень центральних органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін і тарифів на окремі види продукції, товарів і послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548, абзацу другого підпункту 33 пункту 4 Положення про Міністерство інфраструктури України, затвердженого постановою Кабінету
 Міністрів України від 30 червня 2015 року № 460,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Зміни до Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги, затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 26 березня 2009 року № 317, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 квітня 2009 року за № 340/16356 (зі змінами), що додаються.

 

2. Унести Зміни до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги, затверджених наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 26 березня 2009 року № 317, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 15 квітня 2009 року за № 341/16357 (у редакції наказу Міністерства інфраструктури України від 26 квітня 2016 року № 161), виклавши їх у новій редакції, що додається.

 

3. Департаменту державної політики в галузі залізничного транспорту та Управлінню економічного розвитку та фінансів забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

 

4. Цей наказ набирає чинності з дня офіційного опублікування, крім пункту 1 цього наказу, який набирає чинності з дня офіційного опублікування, але не раніше ніж з моменту прийняття розпорядження Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 квітня 2012 р. № 209» щодо виключення другого абзацу розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 квітня 2012 року № 209.

 

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Міністр                                                                                           В. Омелян

 

Зміни до Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги 

Коефіцієнти, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Повідомлення про оприлюднення


Обговорення

Кількість користувачів, що приймають участь в обговорюванні проекту:
61
Запропоновано редакцій / пропозицій:
2
Підтримка проекту: Так:8  Ні:53

Обговорення з 11 Січня 2017р. по 11 Лютого 2017р.

Правила громадського обговорення проектів нормативно-правових актів