Міністерство інфраструктури України


«Прискорена пошта»від Укрпошти: місяць роботи – сотні задоволених клієнтів

15 Липня 2015, 14:20

Укрпошта активно працює над впровадженням нових послуг, що мають скорочені терміни доставки відправлень. Споживачі на практиці змогли переконатися у зручності нової послуги «Прискорена пошта». Сьогодні ця послуга стала надаватися швидше за рахунок зміни певних виробничих процесів.

Вже другий місяць послуга «Прискорена пошта» успішно надається споживачам по всій Україні. Останні оперативні дані свідчать, що цікавість пересічних українців до неї тільки зростає. Якщо у червні перших замовлень було близько трьохсот, то за першу половину липня ця цифра збільшилася більш як у два рази.

 «Потенціал даної послуги дуже потужний. Сьогодні ми можемо доставляти відправлення між деякими обласними центрами за добу. Досить вагомий показник, – відзначає керівник УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук. – Нам вдалося значно скоротити строки пересилання пошти завдяки перегляду технологічних процесів приймання, оброблення, перевезення і доставки відправлень».

Відтепер відправлення «Прискорена пошта» доставлятиметься адресату в межах міста в цей же день, за умови, якщо його передати до 12-ї години. Здійснивши відправку після 12-ї – доставлять не пізніше наступного дня. Між обласними центрами відправлення пересилаються за 1 – 2 дні в залежності від відстані.

Для забору-доставки відправлення «Прискорена пошта» ви можете замовити кур’єра за телефоном: (044) 32 32 099, через онлайн сервіс «Виклик кур’єра» або «Особистий кабінет» на сайті Укрпошти. Крім того, замовити послугу можна через спеціальні дільниці кур’єрської доставки та виділені відділення поштового зв’язку.

Відправник може адресувати відправлення як на адресу одержувача, так і на адресу будь-якого відділення поштового зв’язку (по принципу складу). У вартість вже включено доставку відправлення кур’єром в найкоротші строки за вказаною відправником адресою та його вручення адресату.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/19946.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове