Міністерство інфраструктури України


Підписано Меморандум про взаєморозуміння зі світовим днопоглиблювальним гігантом Jan De Nul nv

19 Листопада 2015, 15:50

19 листопада 2015 в Головному представництві ДП «АМПУ» відбулася урочиста церемонія підписання Меморандуму про взаєморозуміння між ДП «Адміністрація морськихпортів України» і найбільшим світовим лідером у галузі днопоглиблювальних та інженерних робіт Jan De Nul nv (Королівство Бельгія).

Від імені бельгійської компанії у церемонії підписання взяв участь директор-розпорядник підприємства пан Ян Де Нул, від керівництва ДП «АМПУ» Меморандум підписав Голова підприємства Андрій Амелін.

У ході зустрічі, представники бельгійської компанії висловили зацікавленість в роботіна українському ринку, зокрема в участів конкурсахна проведення днопоглиблювальних робіт у морських портах України.

«За останні 10 років нашакомпанія працювала в 87 країнах світу. Зараз, я сподіваюся,Україна буде активніше здійснювати днопоглиблювальні роботи, а ми сподіваємося взяти участь у тендерах, які будуть оголошені АМПУ. Україна для нас стратегічний напрямок роботи»,— зазначив пан Ян Де Нул, директор-розпорядник сімейної компанії.

Керівники Адміністрації морських портів ознайомили зарубіжних колег з планами щодо днопоглиблення в морських портах на 2016 рік, зокрема йшлося про проекти в Іллічівському, «Південному», Одеському порту, на Бузько-дніпровському лиманському каналі та інших об'єктах.

«Ми запрошуємо вас брати активну участь у конкурсах на інженерні роботи, які проводить ДП« АМПУ», зрозуміло, в рамках існуючої законодавчої бази. Безумовно, компанія з вашими експертними можливостями зможе додати ряд унікальних новацій в інфраструктуру українських морських гаваней»,— підкреслив Голова ДП« АМПУ »Андрій Амелін.

Згідно з текстом Меморандуму, сторони заявили про наміри співробітництва в галузі будівництва, реконструкції та технічного обслуговування судноплавних каналів і портових акваторій шляхом днопоглиблення.

Також у заході взяли участь регіональний директор Jan De Nul nv по країнах СНД Пан Філіп Хутце, територіальний менеджер Тім Девольдер, радник директора Геннадій Савченков, Народний депутат України Борис Козир, Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Вадим Меріков, начальник відділу морегосподарського комплексу і транспорту Одеської обласної державної адміністрації Георгій Зубко.

Довідка:

«Jan De Nul nv» є сімейною компанією, яка надає послуги, пов'язані з будівництвом і підтриманням морської інфраструктури. «Jan De Nul nv» — один зі світових лідерів у проведенні днопоглиблювальних робіт, цивільного будівництва і розвитку екологічних технологій.

Флот компанії складається з 75 судів.У тому числі компанія володіє судном «Cristobal Colon», найпотужнішим у світі земснярядом об'ємом 46000 куб.м.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/23975.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове