Для людей
з порушенням зору

    Новини    10 Червня 2016, 11:51
Версiя для друку


В Укрпошті всі дирекції – прибуткові

10 Червня 2016, 11:51

З січня по квітень 2016 року Укрпошта отримала майже 1,5 мрд грн доходів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року прибуток збільшився у 1,5 раза і становить понад 19 млн грн. У квітні 2016 року всі філіали Укрпошти спрацювали з прибутком.

«Завдяки впровадженню стратегічного плану розвитку та ефективній роботі менеджменту в дирекціях Укрпошти у квітні всі філії підприємства спрацювали без збитків. Для підприємства – це відмінний економічний показник, який підтверджує, що обраний нами шлях розвитку є правильним. Укрпошта продовжує демонструвати позитивну динаміку виконання фінансового плану та збільшувати прибутки. Попереду ще багато роботи, але позитивні результати ми вже маємо», – зазначив керівник Укрпошти Ігор Ткачук.

Завдяки впровадженню нових послуг, залученню нових клієнтів і покращенню рівня якості надання діючих послуг і сервісів вдалося досягти значного збільшення прибутку. Найпопулярнішими послугами серед клієнтів стали пересилання кореспонденції, посилок, дрібних пакетів і грошових переказів, а також оплата різних видів платежів.

З січня по квітень 2016 року підприємство сплатило податків, зборів, обов’язкових платежів до бюджету та державних цільових фондів на суму 368 млн грн. Зокрема до Держбюджету сплачено 105,9 млн грн, що на 37,3 млн грн, або на 54,4%, більше проти аналогічного періоду минулого року.

Підприємство не має заборгованості з виплати заробітної плати. Середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника за січень-квітень 2016 року становить 2 423 грн, що на  24,1% більше ніж за аналогічний період минулого року.



ВСІ Новини