Для людей
з порушенням зору

    Новини    7 Жовтня 2016, 10:07
Версiя для друку


Верховна Рада України підтримала законопроекти, ініційовані Міністерством інфраструктури України, щодо створеня Дорожнього фонду

7 Жовтня 2016, 10:07

Вчора, 6 жовтня 2016 року, під час пленарного засідання, Верховна Рада України підтримала законопроекти, ініційовані Міністерством інфраструктури України, щодо створеня Дорожнього фонду в першому читанні. За прийняття проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про джерела фінансування дорожнього господарства України" щодо удосконалення механізму фінансування дорожньої галузі (№4014а)  за основу проголосувало 286 народних депутатів, за прийняття за основу проекту Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо удосконалення механізму фінансування дорожньої галузі (№4015а) -  275.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян висловив вдячність кожному народному депутату, який підтримав законопроекти, внесені Міністерством інфраструктури: «Це – не остаточна перемога, але важливий крок до неї. Дякую кожному, хто підтримав наші законопроекти! Дякую кожному, хто вболівав і вірив! Тепер готуємось до Інфраструктурного дня у парламенті, під час якого розглядатиметься пакет законодавства, який докорінно змінить систему управління інфраструктурою, переведе її з пост-радянських рейок на хорошу сучасну колію».

В.Омелян відзначив, що Дорожній фонд стане ефективним інструментом для системного вирішення проблем з дорогами в Україні: «Мені приємно, що ідею створення Дорожнього фонду гаряче підтримав і попередній прем’єр-міністр України А.Яценюк, і нинішній очільник Уряду В.Гройсман. Сьогоднішнє голосування є сигнальним. Остаточне рішення буде прийнято парламентом під час розгляду великого пакету законодавства, який ми внесли до Верховної Ради. Сподіваюсь, з 1 січня 2017 року в Україні працюватиме та система, про яку ми мріяли, а не ручне управління коштами на ремонт доріг, як це є зараз».

 

 

 



ВСІ Новини