Для людей
з порушенням зору

    Новини    15 Березня 2017, 13:32
Версiя для друку


Сьогодні особливий, щасливий для мене день - Ryanair в Україні, - Володимир Омелян

15 Березня 2017, 13:32

 Сьогодні особливий, щасливий для мене день - одна з найбільших європейських авіакомпаній-лоукостів "Ryanair" в Україні. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час спільного брифінгу з комерційним директором Ryanair Девідом О'Брайаном, який відбувся 15 березня 2017 року в Міністерстві інфраструктури України.

"Сьогодні надзвичайна подія - компанія-лоукост номер один в Європі буде працювати в Україні. Насправді, я хочу, щоб всі зрозуміли, що не все відбувається просто і легко. Переговори з Ryanair тривали з 2011 року. І мені дуже приємно і важливо, що нашій команді вдалося провести їх успішно. Я хочу подякувати Ryanair за те, що вони розуміють всі турбулентності нашої держави, але, тим не менше, вірять у країну. І мені дуже приємно, що саме державні аеропорти – Бориспіль та Львів, - аеропорти, з яких полетить Ryanair з України до Європи", - заявив Володимир Омелян.

Під час брифінгу Девід О'Брайач оголосив про 4 нових маршрути з Києва: в Ейндховен, Лондон, Манчестер і Стокгольм, куди літаки авіакомпанії почнуть літати з жовтня. Очікується, що пасажирський рух на рейсах компанії в аеропорті Києва складе 250 000 пасажирів. Компанія також розпочне рейси зі Львова, звідки планується ще більше нових маршрутів за зниженими цінами для українських споживачів і гостей країни. Ryanair відсвяткувала свій запуск в Україні за спеціальною пропозицією: білети на рейси у жовтні та листопаді будуть доступні за ціною всього від 19,99 євро. Пропозиція діє до опівночі четверга (16 березня).

Під час брифінгу комерційний директор компанії Ryanair Девід О’Брайан заявив: "Компанія Ryanair рада повідомити про те, що рейси за низькими тарифами нарешті стануть доступними в Україні, нашій 34-й країні роботи. Так, починаючи з жовтня, ми запускаємо 4 нових маршрути з Києва в Ейндховен, Лондон, Манчестер і Стокгольм. Ми також запускаємо рейси з/до Львова, нашого другого аеропорту в Україні".

 



ВСІ Новини