Міністерство інфраструктури України


Увага! До 30 листопада продовжено термін надання підтверджуючих документів для участі у конкурсі з розподілу дозволів ЄКМТ

29 Листопада 2017, 09:44

27 листопада відбулося чергове засідання Конкурсної комісії для проведення конкурсу з розподілу дозволів ЄКМТ.

На засіданні  розглянуто питання  уточнення даних від перевізників   щодо кількості дозволів, використаних перевізниками – учасниками конкурсу за перші три квартали 2017 року, а також з ефективності використання дозволів ЄКМТ учасниками конкурсу за аналогічний період.

Конкурсною комісією  прийнято рішення продовжити термін надання перевізниками підтверджуючих документів для уточнення вищезазначеної інформації до 30 листопада 2017 року (включно).

Конкурсною комісією прийнято рішення дозволити надання підтверджуючих документів на електронну пошту  ekmt2018@mtu.gov.ua. Також нагадуємо, що копії підтверджуючих документів можна направляти на адресу Конкурсної комісії (Україна, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14, Міністерство інфраструктури України, Конкурсна комісія для проведення конкурсу з розподілу дозволів ЄКМТ).

Наполегливо рекомендуємо завчасно потурбуватись про врегулювання всіх спірних питань до вищевказаної дати.

На засіданні також  розглянуто звернення Міністерства транспорту, мореплавства та зв’язку Турецької Республіки щодо використання українськими перевізниками при в’їзді до Туреччини підроблених дозволів ЄКМТ.

Враховуючи наявність підтверджуючих матеріалів, наданих турецькою стороною, а також відповідно до пункту 9 Розділу ІІ Порядку проведення конкурсу та видачі дозвільних документів Європейської Конференції Міністрів Транспорту, затвердженого наказом Міністерства транспорту України від 20 серпня 2004 року № 757, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 серпня 2004 року за № 1076/9675 (зі змінами) члени Конкурсної комісії одноголосно проголосували за недопущення зазначених перевізників, до участі у Конкурсі з розподілу дозволів ЄКМТ на 2018 рік.

Перевізники, які порушили правила користування дозволом ЄКМТ, щодо яких було надіслано відповідну інформацію від компетентних органів іноземних держав





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/29332.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове