Міністерство інфраструктури України


Презентовано принципи формування та розрахунку тарифу на обов'язкові послуги з доступу до інфраструктури залізничного транспорту загального користування

26 Березня 2018, 11:25

23 березня під головуванням Міністра інфраструктури Володимира Омеляна відбулась зустріч представників бізнесу та  ПАТ «Укрзалізниця» щодо обговорення підходу до формування та розрахунку тарифу на обов'язкові послуги з доступу до інфраструктури залізничного транспорту загального користування, запровадження якого передбачено  законопроектом «Про залізничний транспорт України» (реєстраційний номер 7316). Участь у зустрічі  також взяли керівник Офісу підтримки реформ Олександра Клітіна,  постійний радник проекту Твіннінг Хосе Саміно,  директор з економіки та фінансів ПАТ «Укрзалізниця» Рязанцев Андрій.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян вкотре підкреслив необхідність прийняття Верховною Радою Закону «Про залізничний транспорт України», що забезпечить  правову основу сталого розвитку залізничної галузі України. «Впровадження прозорих, недискримінаційних і ефективних тарифних моделей за користування інфраструктурою залізничного транспорту є надважливим завданням для України», - зазначив Міністр інфраструктури.

Під час зустрічі презентовано принципи формування та розрахунку тарифу на обов'язкові послуги з доступу до інфраструктури залізничного транспорту загального користування. Учасники зустрічі взяли активну участь в обговоренні, за результати зустрічі вирішено доопрацювати презентовані  принципи формування та розрахунку тарифу до кінця серпня 2018 року.  

 





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/29644.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове