Міністерство інфраструктури України


16 - 17 квітня 2018 року заступник Міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Віктор Довгань взяв участь в Міжурядовій комісії в Загребі, Хорватія

17 Квітня 2018, 11:54

Разом з Віце-прем‘єр-міністром України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванною Климпуш-Цинцандзе представники української делегації провели зустрічі високого рівня з заступником Голови Хорватського Сабору (Парламенту)  Желько Райнером та Прем‘єр-міністром Хорватії  Андреєм Пленковичем.

Під час візиту також відбулася зустріч із Віце-прем'єр-міністром - Міністром економіки, малого і середнього підприємництва та ремесел Хорватії Мартіною Далич, під час якої сторони обговорили питання збільшення квоти дозволів та лібералізації міжнародних автомобільних перевезень, а також можливість введення прямого авіасполучення між Києвом та Загребом, що супроводжуватиметься зняттям всіх обмежень на польоти між країнами.

В рамках візиту проведено переговори із заступником Міністра транспорту та інфраструктури Хорватії стосовно підготовки підписання меморандуму про визнання дипломів моряків, а також щодо запрошення хорватських будівельних компаній для реалізації інфраструктурних проектів в Україні.

«Для реалізації цих планів нам вкрай важливо, щоб двосторонні угоди відповідали законодавству ЄС - безпосередньо проектам угод про залізничний транспорт та комбіновані перевезення», - зазначив в ході обговорень Віктор Довгань.

За підсумками роботи Міжурядової комісії було зазначено, що  співробітництво між Україною та Хорватією  має перспективи у сфері транспорту та інфраструктури в контексті зростання товарообігу та туризму.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/29717.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове