Для людей
з порушенням зору

    Новини    20 Квітня 2018, 18:28
Версiя для друку


Відбулось перше засідання Урядової комісії з технічного розслідування ДТП, що сталась 17 квітня у м. Кривий Ріг

20 Квітня 2018, 18:28

20 квітня 2018 року під головуванням заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка відбулось перше засідання Урядової комісії з технічного розслідування дорожньо – транспортної пригоди, що сталась 17 квітня 2018 року у м. Кривий Ріг, Дніпропетровської області.

До складу комісії увійшли представники Міністерства інфраструктури України, Укртрансбезпеки, Укравтодору, Національно поліції України, Управління ДСНС в Дніпропетровській області, Управління екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ України, Дніпропетровської облдержадміністрації, ДП «ДержавтотрансНДІпроект».

18 квітня 2018 року розпорядженням Кабінету Міністрів України створено Урядову Комісію з розслідування ДТП у м. Кривий Ріг.

Юрій Лавренюк зазначив, що метою створеної комісії є встановлення організаційних та технічних причин скоєння ДТП та розроблення рекомендацій щодо недопущення таких випадків у майбутньому.

«Окрему увагу буде приділено вивченню питання роботи жовтого сигналу світлофора в миготливому режимі, який сповіщає про нерегульоване перехрестя або наявність пішохідного переходу. Окрім того, ДП «ДержавтотрансНДІпроект» дано доручення розробити нові ДСТУ щодо режиму роботи світлофорів. За результатами роботи Урядової комісії буде сформований відповідний звіт з висновками та рекомендаціями для  вжиття дієвих заходів попередження таких випадків у майбутньому. Ми повинні детально розглянути обставини і причини, через які трапилась ця страшна ДТП. Не можна допустити, щоб люди і далі гинули на українських дорогах!», - підкреслив Юрій Лавренюк.



ВСІ Новини