Для людей
з порушенням зору

    Новини    25 Травня 2018, 15:18
Версiя для друку


На час проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА в Міністерстві інфраструктури створено оперативний штаб з питань безпеки на транспорті

25 Травня 2018, 15:18

На доручення Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна в Міністерстві інфраструктури створено Оперативний штаб з питань безпеки на транспорті.

Керівником штабу призначено заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка.

«У зв’язку з проведенням в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та з метою забезпечення громадського порядку та безпеки в Міністерстві інфраструктури створено оперативний цілодобовий штаб. До складу штабу увійшли представники Укртрансбезпеки, аеропорту  Бориспіль, Державіаслужби, Украероруху, Укрзалізниці та Укравтодору», - повідомив Юрій Лавренюк.

Члени оперативного штабу відзвітували заступнику Міністра про стан виконання програм із забезпечення громадського порядку та безпеки на об’єктах транспортної інфраструктури та оперативну готовність реагувати на ймовірні провокації, загрози чи інциденти.

Розроблено цілодобовий графік чергувань та роботи. Штаб буде працювати з 09:00 25.05.2018 по 09:00 28.05.2018. 

Контактні телефони оперативного штабу 351 49 11, 351 49 94, адреса електронної пошти: uefa@mtu.gov.ua.

«Ми повинні належним чином забезпечити порядок, безпеку і найвищий сервіс надання транспортних послуг вболівальникам Ліги чемпіонів УЄФА. Київ – це європейська столиця, і ми з гідністю маємо представити Україну іноземним гостями!», - підкреслив Юрій Лавренюк.



ВСІ Новини