Для людей
з порушенням зору

    Новини    7 Червня 2018, 18:01
Версiя для друку


Казенне підприємство «Морська пошуково-рятувальна служба» Міністерства інфраструктури України вперше взяло участь у міжнародних навчаннях разом з Румунською стороною в акваторії Чорного моря

7 Червня 2018, 18:01

6 червня  2018 року казенне підприємство «Морська пошуково-рятувальна служба» Міністерства інфраструктури України вперше взяло участь у міжнародних навчаннях разом з Румунською стороною в акваторії Чорного моря.

 Під час навчань було проведено спільну пошуково-рятувальну операцію на межі  морських пошуково-рятувальних районів України та Румунії. Координацію операцією здійснювали Морський рятувально-координаційний центр Констанца та Державний морський рятувально-координаційний центр КП «МПРС».

 У відпрацюванні учбового завдання прийняли участь пошуково-рятувальні сили і засоби Румунії та пошуково-рятувальні судна КП «МПРС».  Поставлені завдання були виконані у повному обсязі у відповідності до плану навчань.

Проведені навчання підтвердили високий рівень взаємодії пошуково-рятувальних організацій України та Румунії в питаннях забезпечення проведення пошуково-рятувальних операцій в акваторії Чорного моря.

Проведенню спільних навчань передували рішення 14-й Конференції країн Чорного моря з питань пошуку та рятування (далі – Конференція), яка проходила у період 20 – 21 вересня 2017 року у м. Одеса (Україна) за результатами якої,  казенним підприємством «Морська пошуково-рятувальна служба» разом із румунськими колегами було досягнуто домовленість щодо проведення спільних українсько-румунських навчань сил та засобів морських пошуково-рятувальних служб України та Румунії.

 

 



ВСІ Новини