Для людей
з порушенням зору

    Новини    14 Червня 2018, 16:57
Версiя для друку


Вірю, що спільні проекти Міністерства інфраструктури з ЄБРР будуть ще глобальнішими та ще масштабнішими, - Володимир Омелян

14 Червня 2018, 16:57

14 червня 2018 року в Міністерстві інфраструктури України відбулась  зустріч Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна з новопризначеним першим віце-президентом Європейського банку реконструкції та розвитку паном Юргеном Рігтерінком. На зустрічі також були присутні керівники та представники Укрзалізниці, Укрпошти, аеропорту Бориспіль, Украероруху, Державного агентства автомобільних доріг України, Укрдорінвесту та АМПУ.

Володимир Омелян відзначив позитивну динаміку та результати співпраці Міністерства інфраструктури з ЄБРР: «Я вдячний ЄБРР за успішну співпрацю і синергію з Міністерством інфраструктури. Я радий, що наше портфоліо повне проектів і нещодавнє відкриття Бескидського тунелю -  це ще один великий приклад нашої успішної кооперації. Нещодавно ми презентували Національну транспортну стратегію України до 2030 року і я вірю, що це буде великий план дій для всіх галузей транспорту і її учасників. Ми вважаємо ЄБРР найбільшим інвестором України. Багато чого зроблено і багато ще треба зробити. Ми маємо гарні результати синергії і я вірю, що наші спільні проекти з ЄБРР будуть ще глобальнішими та ще масштабнішими. Я переконаний, що ми можемо зробити більше», - підкреслив Володимир Омелян.

Представники Укрзалізниці, Укрпошти, аеропорту Бориспіль, Украероруху, Державного агентства автомобільних доріг України, Укрдорінвесту, АМПУ представили делегації ЄБРР плани стратегічного розвитку підприємств та обговорили спільні з ЄБРР інвестиційні проекти, які знаходяться на стадії реалізації та підготовки до реалізації.

Віце-президент Європейського банку реконструкції та розвитку пан Юрген Рігтерінк подякував Міністерству інфраструктури за взірцеву роботу і відзначив успішну підготовку та імплементацію спільних проектів з Міністерством інфраструктури та висловив надію, що великі інфраструктурні проекти в Україні – це питання найближчої перспективи.



ВСІ Новини