Міністерство інфраструктури України


відбудеться он-лайн трансляція засідання тендерного комітету ДП МА "Бориспіль"

12 Вересня 2018, 10:42

12 вересня 2018 року, відбудеться он-лайн трансляція засідання тендерного комітету  ДП МА "Бориспіль" щодо визначення переможців на закупівлі наведені нижче:

        12 вересня 2018 року, початок засідання о 14:30, місце засідання: ДП МА «Бориспіль»,       будівля   профілакторію, 1-й поверх, тренінгова зала

  1. Комп'ютерне обладнання (Обладнання для інформаційних та автоматизованих систем)

  2. Пакети програмного забезпечення для резервного копіювання чи відновлення даних (Програмне забезпечення для для резервного копіювання та моніторингу віртуальних машин на платформі VMware. Засоби для забезпечення інформаційної безпеки)

  3. Системи та пристрої нагляду та охорони (Реконструкція (модернізація)системного контролю доступу терміналу "D" (інв. №55084/ИРП)в частині сервернего сегменту СКУД)

  4. Інші завершальні будівельні роботи (Реконструкція фільтраційної споруди для зливу нафтопродуктів на базовому складі паливно-мастильних матеріалів в ДП МА "Бориспіль" по вул. Запорізькій, 16-а в м. Бориспіль (інв. №47707)(Будівельні роботи)

  5. Системи та пристрої нагляду та охорони (Технічне переоснащення системи диспетчеризації автоматичного протипожежного захисто та технічних засобів охорони (інв. №54572/ІРП))

 Інформація про он-лайн трансляції анонсована на веб-сайті підприємства у розділі "Закупівлі" за посиланням: https://kbp.aero/translyaci.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30154.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове