Міністерство інфраструктури України


Володимир Омелян ознайомився з роботою аеропорту Лос-Анджелесу

28 Вересня 2018, 12:37

В рамках робочого візиту до США 27 вересня 2018 року Міністр інфраструктури Володимир Омелян зустрівся з керівництвом Міжнародного аеропорту «Лос-Анджелес» та ознайомився з роботою одного з найбільших повітряних хабів у світі.

Аеропорт Лос-Анджелесу входить до топ-5 найбільш завантажених аеропортів світу і посідає 2-ге місце у Сполучених Штатах. Пасажиропотік складає понад 84 млн пасажирів у рік.   Протягом багатьох років аеропорт вважається найпопулярнішим пунктом відправлення / призначення в світі, тобто місцем, де люди починають або закінчують їх подорож. Також в аеропорту працює один із найбільших карго-терміналів у Західній півкулі.

Директор аеропорту ознайомив Міністра інфраструктури України з комплексом інженерних споруд, призначених для прийому, відправлення та технічного забезпечення повітряного транспорту, обслуговування пасажирів та вантажу, роботою інформаційних систем і процесами автоматизації транспортування вантажів у карго-терміналі, особливостями будови та розташування пасажирських терміналів.

Сторони обговорили можливість налагодження прямого авіасполучення між аеропортами «Лос-Анджелес» і «Бориспіль». Керівник аеропорту Лос-Анджелесу висловив зацікавленість і пообіцяв провести роботу з американськими авіакомпаніями щодо налагодження прямого авіасполучення. Також сторони висловили зацікавленість щодо розвитку карго перевезень.

Вивчення досвіду аеропорту Лос-Анджелесу з забезпечення сталого розвитку підприємства в умовах жорсткої конкуренції, постійного оновлення всіх управлінських і технологічних процесів є важливим для модернізації українських аеропортів, які з 2016 року демонструють найвищі темпи росту пасажиропотоку та мають великий потенціал для транзиту вантажів.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30208.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове