Для людей
з порушенням зору

    Новини    26 Жовтня 2018, 12:34
Версiя для друку


Обрано переможця конкурсу на посаду директора ДП «Ренійський морський торговельний порт», - Юрій Лавренюк

26 Жовтня 2018, 12:34

23 жовтня  2018 року під головуванням заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка відбулось засідання постійно діючої Комісії Міністерства інфраструктури України для проведення конкурсного відбору на вакантні посади директорів  ДП «Скадовський морський торговельний порт» та «Ренійський морський торговельний порт».

Юрій Лавренюк повідомив, що до Комісії надійшли 4 заяви претендентів для участі у конкурсі на вакантну посаду директора ДП «Ренійський морський торговельний порт». Комісією за результатами розгляду заяв претендентів і доданих до них документів, до участі у конкурсі було допущено всіх кандидатів.

До участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора ДП «Скадовський морський торговельний порт» надійшла заява тільки від одного претендента. Тому, керуючись пунктом 19 Порядку проведення  конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання державного  сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 вересня 2008 р. № 777, Комісія вирішила  не проводити конкурс на заміщення вакантної посади директора ДП  «Скадовський морський торговельний порт».

За результатами заслуховування конкурсних пропозицій на заміщення вакантної  посади директора державного підприємства «Ренійський морський торговельний порт», Комісія визначила найкращою конкурсну пропозицію Володіна Дмитра Миколайовича та визначила його переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади.

Юрій Лавренюк зазначив, що багато проблем, які зараз існують, пов’язані з кадровими питаннями. «Найближчим часом будуть поставлені крапки у багатьох кадрових рішеннях. Ми маємо чіткий намір закінчити епоху «виконуючих обов’язків», - підкреслив заступник Міністра інфраструктури.



ВСІ Новини