Для людей
з порушенням зору

    Новини    6 Листопада 2018, 15:30
Версiя для друку


Відбулося офіційне відкриття Національного стенду України на Міжнародній Китайській Імпортній ЕКСПО 2018

6 Листопада 2018, 15:30

6 листопада 2018 року відбулося офіційне відкриття Національного стенду України на Міжнародній Китайській Імпортній ЕКСПО 2018 (China International Import Expo 2018), що триває у м. Шанхай з 5 по 10 листопада.  Заступник Міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Віктор Довгань у складі урядової делегації на чолі з Першим віце-прем'єр-міністром України Степаном Кубівим взяв участь у відкритті міжнародної виставки.

На відкриття також прибули представники 100 компаній з України.

Віктор Довгань разом з головою ДП «Адміністрація морських портів України» Райвісом Вецкагансом та генеральним директором ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль»» Павлом Рябікіним представили інфраструктурні проекти в сфері будівництва доріг, розвитку портів та Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

В рамках виставки Віктор Довгань обговорив з китайським компаніями China Pacific Group, China Road Bridge Company, Huawei та ZTE перспективні інфраструктурні проекти.

Відбулась зустріч з заступником Міністра комерції КНР Фу Цзіїном, який наголосив на важливості фінансування інфраструктурних проектів в рамках ініціативи «Один пояс - один шлях». В ході зустрічі досягнуто домоленостей, що китайська сторона надасть українській стороні  проект кредитної угоди щодо будівництва мостового переходу через річку Дніпро біля м. Кременчуг.



ВСІ Новини