Для людей
з порушенням зору

    Новини    19 Листопада 2018, 15:19
Версiя для друку


Проект ЄС запитає водіїв Київщини та Чернігівщини про майбутнє інфраструктури України

19 Листопада 2018, 15:19

Проект ЄС «Майстер-план розвитку транспорту для України» запрошує водіїв Київщини та Чернігівщини взяти участь в опитуванні щодо майбутнього розвитку інфраструктури України.

Майстер-план розвитку України запрошує водіїв Київської та Чернігівської області взяти участь у опитування, що відбуватиметься 22-23 листопада на дорогах М-01 між Києвом і Черніговом або М07 між Києвом і Коростенем.

Працівники проекту звернуться до водіїв з кільком питаннями стосовно їх власного досвіду подорожей автошляхами України.

Керівництво проекту ЄС «Майстер-план розвитку транспорту для України» наголошує на тому, що кожна відповідь є важливою для вдосконалення планування національної інфраструктури, тому розраховує на допомогу водіїв.

 

Довідково

Майстер-план розвитку транспорту для України – це проект ЄС, покликаний сконцентрувати зусилля влади України щодо заохочення та спрощення процесу впровадження реформ, результатом яких стане надійний, прозорий і контрольований процес управління транспортною інфраструктурою.

У більш широкому розумінні цей проект має на меті забезпечення підтримки органів влади України щодо впровадження передової практики ЄС у сфері управління інфраструктурою, зокрема визначення пріоритетів розвитку, планування, укладання договорів, впровадження та утримання транспортної інфраструктури.

Очікується, що проект вартістю 4,7 мільйонів євро, який стартував 6 липня 2018-го року, фінансується ЄС та розробляється консорціумом у складі експертів французької компанії Egis та німецької компанії AplusS, стане каталізатором для створення сучасного транспортного сектора в Україні. Це, своєю чергою, не лише підвищить транспортні можливості, але й створить національну модель мультимодального транспорту.

 



ВСІ Новини