Міністерство інфраструктури України


Об’єднання зусиль влади, бізнесу та громадськості має дати імпульс для розвитку міжнародних вантажних автомобільних перевезень, - Володимир Омелян

12 Лютого 2019, 11:54

11 лютого 2019 року Міністр інфраструктури України Володимир Омелян та  голова Ради Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України Леонід Костюченко визначили план заходів щодо вирішення проблемних питань у сфері міжнародних автомобільних перевезень на 2019 рік. Сторони підписали документ, який окреслює спільні дії Мінінфраструктури, Державної служби України з безпеки на транспорті і Асоціації автомобільних перевізників України, спрямовані на розвиток міжнародних вантажних перевезень.

Міністр інфраструктури подякував представникам АсМАП та відзначив важливість командної роботи: «Об’єднання зусиль влади, бізнесу та громадськості має дати імпульс для розвитку міжнародних вантажних автомобільних перевезень», - зазначив Володимир Омелян.

Відповідно до документу, Міністерство інфраструктури має доопрацювати нормативні документи  у частині запровадження попереднього електронного бронювання дозволів та  планування їх квотування. Також передбачається спільна робота щодо стабілізації ситуації з дозволами Республіки Польща на здійснення міжнародних вантажних автомобільних перевезень та  щодо збільшення квоти дозволів для українських автоперевізників з рядом країн.

Низка заходів має забезпечити здійснення контролю  за оформленням та обігом дозволів,  максимальну інтеграцію електронних систем в усі процеси з метою мінімізації впливу державних службовців на бізнес.

 





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30679.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове