Міністерство інфраструктури України


Маємо забезпечити належну безпеку співробітників Укрпошти під час доставки пенсій та субсидій у період, що передбачає збільшення грошової готівки, - Юрій Лавренюк

26 Лютого 2019, 16:32

26 лютого 2019 року в Міністерстві інфраструктури відбулась нарада щодо забезпечення безпеки доставки пенсій та субсидій у період, що передбачає збільшення грошової готівки на об’єктах та у службових осіб АТ «Укрпошта». Нараду провів заступник Міністра інфраструктури Юрій Лавренюк за дорученням Віце-прем’єр-міністра України Володимира Кістіона.

Участь у нараді також взяли представники Директорату державної політики у сфері цифрової інфраструктури на транспорті та послуг поштового зв’язку Міністерства інфраструктури та АТ «Укрпошта».

Юрій Лавренюк повідомив, що з метою запобігання злочинним проявам та несанкціонованому заволодінню державними коштами, Укрпоштою спільно з Міністерством інфраструктури опрацьовується план заходів щодо забезпечення належного рівня безпеки листонош під час доставки пенсій та субсидій.

«Окрім того, Укрпоштою також підготовлено порядок взаємодії із Міністерством внутрішніх справ, зокрема, організація та наближення сил і засобів Національної поліції України до маршрутів руху листонош та супроводу співробітників Укрпошти, які доставляють субсидії і пенсій. Додатково проведено інвентаризацію вогнепальної зброї та набоїв, що перебувають у користуванні Укрпошти, та визначено кількість маршрутів супроводу готівкових коштів», - зазначив Юрій Лавренюк.

Заступник міністра також повідомив, що службою безпеки Укрпошти розглядається можливість виділення додаткових асигнувань на обладнання кнопками тривожної сигналізації спеціалізованого автотранспорту, що буде задіяний для інкасації та перевезень готівкових коштів. «Безпека співробітників Укрпошти надзвичайно важлива і ми маємо забезпечити її на належному рівні», - наголосив Юрій Лавренюк.

 





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30712.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове