Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    6 Травня 2019, 15:37
Версiя для друку


Проект ЄС оголошує вакансію на залучення експерта – координатора з питань комунікацій та залучення зацікавлених сторін

6 Травня 2019, 15:37

Проект Європейського Союзу «Допомога українським урядовим органам щодо удосконалення менеджменту інфраструктурним циклом», який впроваджується консорціумом під керівництвом Corporate Solutions LTD, з метою докладного залучення зацікавлених сторін та суспільства до діалогу стосовно питань пов'язаних з управлінням інфраструктурою, а також підтримки запропонованих реформ шляхом розповсюдження доступної для широкого загалу інформації щодо заходів, які реалізуються в рамках проекту ЄС, оголошує вакансію на залучення молодшого експерта -координатора з питань комунікацій та залучення зацікавлених сторін.

Детальна інформація щодо передбаченого обсягу робіт, а також кваліфікаційні вимоги до кандидата містяться у відповідному технічному завданні.

Зацікавлені кандидати мають надіслати листи-заявки, а також резюме англійською мовою у форматі ЄС CV, копії першої сторінки паспорту та документів про освіту на електронну адресу yaroslavbilyy@gmail.com.

Кінцевий термін подання заявок – 23 травня 2019 року (17:00)

Примітка:

Державні службовці та інші спеціалісти, які на даний час працюють у органах державної влади, не можуть претендувати на зазначену посаду. Експерт повинен бути вільними від конфлікту інтересів у межах обов'язків, визначених Технічним завданням.



ВСІ Оголошення