Міністерство інфраструктури України


Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України

«Про затвердження Порядку взаємодії адміністрації морських портів та Державної екологічної інспекції із забезпечення дотримання законодавства про охорону навколишнього природного середовища у разі виявлення випадків скидання суднами (плавзасобами) забруднюючих речовин у межах акваторії порту»
15 Травня 2019, 17:17

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку взаємодії адміністрації морських портів та Державної екологічної інспекції із забезпечення дотримання законодавства про охорону навколишнього природного середовища у разі виявлення випадків скидання суднами (плавзасобами) забруднюючих речовин у межах акваторії порту» (далі – проект акта) розроблено на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 13.02.2019 № 52113/3/1-18 та з урахуванням пункту 10 Плану організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законів України щодо запровадження механізму «єдиного вікна» та оптимізації здійснення контрольних процедур при переміщенні товарів через митний кордон України», схваленого на засіданні Уряду 17 жовтня 2018 р. протокол № 42.

Проектом акта передбачається визначення механізму взаємодії адміністрації морських портів та Державної екологічної інспекції із забезпечення дотримання законодавства про охорону навколишнього природного середовища у разі виявлення випадків скидання суднами (плавзасобами) забруднюючих речовин у межах акваторії порту.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо зазначеного проекту просимо направляти до Мінінфраструктури на поштову адресу: 01135, м. Київ, пр-т. Перемоги, 14, або на електронну адресу: pshenyshna@mtu.gov.ua, а також спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України.

Зауваження та пропозиції до проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань прийматимуться Міністерством інфраструктури України протягом місяця з дня оприлюднення.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30886.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове