Міністерство інфраструктури України


Авіакомпанія SkyUp продовжує працювати у звичайному режимі, - Володимир Омелян

13 Червня 2019, 17:35

Авіакомпанія SkyUp продовжує працювати у звичайному режимі. Жодних змін ані для пасажирів, ані для будь-кого ще в роботі цієї авіакомпанії не відбулося і не відбудеться. Я це вам гарантую. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян сьогодні, 13 червня 2019 року, під час спілкування зі ЗМІ.

«Ми отримали рішення Баришівського районного суду. Державіаслужба направила лист із заявою про роз’яснення судового рішення. Після отримання цього роз’яснення ми будемо вживати дії в рамках чинного законодавства і, безумовно, з усією повагою до суду», - наголосив Володимир Омелян, - «Але ще раз підкреслюю: сценарію, яким робота SkyUp може бути зупинена, не існує. Український ринок буде конкурентним, на ньому працюватимуть усі компанії, які мають можливість і хочуть працювати. І ці гасла, які зараз лунають: одна партія, один банк, одна авіакомпанія, в Україні не пройдуть. Конкуренція буде забезпечена. Я переконаний, що небо не можна приватизувати чи купити. Українці готові літати і вони будуть літати».

Міністр інфраструктури зазначив, що після отримання роз’яснення Міністерство інфраструктури разом з Мін’юстом може звернутися до правоохоронних органів, до Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів, щоб винести рішення: наскільки такі судові рішення взагалі мають право на існування.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30960.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове