Міністерство інфраструктури України


Керівник Команди підтримки реформ Ірина Кошель представляє реформу «смарт»-інфраструктури на Міжнародній конференції з питань реформ в Торонто

4 Липня 2019, 15:51

Міжнародна конференція з питань реформ в Україні проходить 2-4 липня у місті Торонто (Канада). У ній беруть участь представники 30 держав, українського уряду, міжнародних організацій, голови міжнародних інституцій, бізнес та громадянське суспільство.

Зважаючи на значний прогрес у впровадженні реформ, лейтмотивом конференції стали збереження досягнутих результатів та забезпечення незворотності реформ і демократичних перетворень.

Вперше за кількарічну історію існування проект має інтерактивний формат: окрім виступів високопосадовців топ-рівня та панельних дискусій за участі провідних міжнародних експертів, в рамках конференції заплановано низку спецінтерв’ю з представниками влади і неурядових організацій у спеціально облаштованій Reformer Live Studio.

Так, Ірина Кошель, директор Команди підтримки реформ при Міністерстві інфраструктури України, представила у Reformer Live Studio реформу «смарт»-інфраструктури. Основними компонентами реформи є впровадження електронного квитка на громадському транспорті, встановлення комплексів габаритно-вагового контролю під час руху та створення системи моніторингу Дорожнього фонду. За словами Ірини, ці зміни спрямовані на підвищення комфорту при пересуванні, запобігання руйнуванню доріг, забезпечення прозорості та відкритості використання публічних коштів.

Відповідаючи на запитання щодо кінцевої мети побудови «смарт»-інфраструктури, Ірина Кошель зазначила, що реформа реалізується з метою полегшення життя українців: «Головний бенефіціар реформи – український громадянин. Ми маємо можливості і перспективи для покращення життя кожного громадянина України, і зробимо для цього все можливе.»

В ході конференції міжнародні експерти відзначили значні успіхи України у впровадженні реформ. Представники міжнародної спільноти виразили готовність підтримувати Україну в досягненні безпечного, суверенного й процвітаючого майбутнього.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30999.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове