Для людей
з порушенням зору

    Новини    13 Серпня 2019, 15:16
Версiя для друку


Я радий вітати початок співпраці двох чудових компаній - FlixBus та Gunsel, - Володимир Омелян

13 Серпня 2019, 15:16

13 серпня 2019 року під час спільної пресконференції компанії FlixBus та Gunsel оголосили про початок своєї співпраці в Україні.

Участь у заході взяли: Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, керуючий директор FlixBus в Польщі та Україні Міхал Леман та генеральний директор Gunsel Group Зекі Кочак.

Володимир Омелян наголосив, що рано чи пізно на кожному етапі розвитку країни з’являється компанія, яка міняє все. Так сталось в Україні у сфері авіації з появою компанії Ryanair і так сталось з компанією FlixBus, яка в червні цього року вийшла на український ринок.  

Міністр інфраструктури зазначив, що компанія FlixBus змінила Європу і зараз міняє Північну Америку. В основі її роботи лежать технології та робота з великими даними. Компанія є насамперед ІТ-стартапом, і цей стартап менш ніж за чотири роки зміг дати абсолютно іншу якість транспортних автобусних перевезень.

За словами Володимира Омеляна, FlixBus допомагає заробляти і розвиватися українським перевізникам, що приносить також прибуток місцевій економіці: «Це можливість для українських перевізників стати частиною європейської мережі. І я запрошую всіх українських перевізників виходити на новий рівень розвитку і доєднуватись до сучасної світової мережі перевезень FlixBus. Переконаний, що завдяки інноваційним технологіям, які FlixBus пропонує, та досвіду Gunsel на українському ринку, співпраця цих компаній стане початком великого прориву на транспортному ринку України».

«Сьогодні я радий вітати початок співпраці двох чудових компаній FlixBus та Gunsel. Це лише початок цього шляху. Вже цього року, як і було обіцяно FlixBus, ми будемо мати не лише міжнародні, але і внутрішні українські рейси», - зазначив Володимир Омелян.

За словами Міністра, також розглядається можливість запуску рейсів в межах Київської області, як проекту-пілоту.

«Керівництво FlixBus запевнило, що стандарти комфорту, безпеки і рівень цін будуть однаковими як в ЄС, так і в Україні. Тепер українському парламенту треба запровадити вигідні умови для українських автобусних компаній з імпорту та лізингу автобусів, їх виробництва в нашій державі, щоб ми змогли швидко оновити власний парк. Сьогодні ми побилися об заклад, що FlixBus впродовж року включить у свою мережу мінімум 100 українських міст, а новий український уряд за рік збудує між цими містами якісні автошляхи з європейськими місцями для відпочинку вздовж трас», - додав Володимир Омелян.

Перевізники будуть здійснювати рейси з Києва до Варшави, Вроцлава та Праги.

«Ми хочемо поєднати три столиці - Київ, Прагу, Варшаву. Ми також намагаємося приєднати Львів і Житомир до наших міжнародних хабів. Тоді пасажир, який їде з України тільки з однією пересадкою, зможе доїхати до величезної кількості міст Європи», - заявив генеральний директор FlixBus в Польщі і Україні Міхал Леман.

Представники компаній подякували Міністру інфраструктури України за прозорі правила на ринку пасажирських перевезень та за підтримку чесного бізнесу, який працює в Україні.



ВСІ Новини