Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    4 Жовтня 2019, 16:05
Версiя для друку


Проєкт ЄС оголошує вакансію на залучення старшого експерта

4 Жовтня 2019, 16:05

Проєкт Європейського Союзу «Допомога органам влади України в удосконаленні менеджменту циклом інфраструктурного проекту» (МЦІП), який впроваджується консорціумом під керівництвом Corporate Solutions Ltd., оголошує вакансію на залучення старшого експерта на посаду Координатора з питань просування та затвердження КПД (Комплексного плану дій).

Від кандидата вимагаються практичні знання українських адміністративних процесів та можливість забезпечити контакти з МІУ, Мінрегіоном, МЕРТ та іншими зацікавленими сторонами, зокрема Укравтодором, Укрзалізницею та АМПУ. Детальна інформація щодо передбаченого обсягу робіт, а також кваліфікаційні вимоги до кандидата містяться у відповідному технічному завданні, що додається нижче.

Технічне завдання Координатора з питань просування та затвердження КПД

Зацікавлені кандидати мають надіслати резюме англійською мовою у форматі CV ЄС, копії першої сторінки паспорту та документів про освіту на адресу електронної пошти: ipcm@cscl.biz

Кінцевий термін подання заявок – четвер, 17 жовтня 2019 року (17:00)

 

Примітка:

Державні службовці та інші спеціалісти, які на даний час працюють у органах державної влади, не можуть претендувати на зазначену посаду. Експерт повинен бути вільними від конфлікту інтересів у межах обов'язків, визначених Технічним завданням.



ВСІ Оголошення