Міністерство інфраструктури України


Повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проэкту Закону України «Про мультимодальні перевезення»

10 Жовтня 2019, 10:30

Проєкт Закону України «Про мультимодальні перевезення» (далі – проєкт Закону) розроблено на виконання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони.

Реалізація Закону дасть змогу зменшити обсяги використання автомобільного транспорту шляхом переорієнтації значної частини перевезень, які здійснюються автомобільним транспортом (довгі відрізки маршруту перевезення), на використання більш екологічно чистих видів транспорту, що створить передумови для зміцнення та збереження здоров’я населення, зниження рівня забруднення атмосферного повітря

Проэкт Закону розміщено на офіційному сайті Мінінфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність/Проекти нормативно-правових актів». 

Зауваження і пропозиції до проэкту Закону просимо направляти до Мінінфраструктури на поштову адресу: 01135, м. Київ, пр-т. Перемоги, 14, та на електронну адресу: obgovorennia@mtu.gov.ua; melezhyk@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проэкту Закон від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться Міністерством інфраструктури України до 09.11.2019 включно в письмовому та електронному вигляді.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/31201.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове