Для людей
з порушенням зору

    Новини    30 Жовтня 2019, 15:35
Версiя для друку


Міністр інфраструктури України Владислав Криклій взяв участь у відкритті ДП «Моррічсервіс» у місті Маріуполь

30 Жовтня 2019, 15:35

Сьогодні, 30 жовтня 2019 року, Міністр інфраструктури України Владислав Криклій взяв участь у відкритті центру обслуговування для моряків «Моррічсервіс» у місті Маріуполь. Участь у заході також взяли представники Державної служби морського та річкового транспорту України, Донецької обласної державної адміністрації та міської влади міста Маріуполь.

Владислав Криклій зазначив, що центр обслуговування «Моррічсервіс» у Маріуполі є  вже 4 центром, який відкрився за цей рік. Подібні центри вже працюють у Одесі, Ізмаїлі та Херсоні. Центри надають послуги з оформлення документів більш ніж з 50 морських професій, а середній час перебування клієнта в центрі обслуговування складає 30 хвилин.

«Це знакова подія для мене особисто, тому, що у свій час я теж починав будувати мережу сервісних центрів по Україні і  знаю наскільки віддано цим треба займатись, наскільки треба поважати та любити клієнта. Я радий, що Маріуполь стане четвертим містом, де з’являться послуги Моррічсервіс. Маріуполь морське місто і воно заслуговує на те, щоб ми турбувалися за нашого моряка і створювали всі комфортні сервісні умови. Необхідно щоб держава та сервіс розпочиналась саме із таких простих зрозумілих речей. Найближчим часом я розраховую, що буде презентовано відповідну інформаційну систему - веб-портал «Електронна гавань», який дозволить ще зручніше надавати послуги дистанційно та отримувати всю необхідну інформацію. Держава в смартфоні, держава в комп’ютері – це те, до чого ми прагнемо. Всім гарного сервісу! Моряки на це заслуговують, адже море – це кохання один раз і на все життя», - наголосив Владислав Криклій.



ВСІ Новини