Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    8 Листопада 2019, 14:02
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до Порядку призначення, відмови у призначенні та анулювання призначення органу із сертифікації для індивідуального затвердження колісних транспортних засобів, партій частин та обладнання»
8 Листопада 2019, 14:02

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку призначення, відмови у призначенні та анулювання призначення органу із сертифікації для індивідуального затвердження колісних транспортних засобів, партій частин та обладнання» (далі – проєкт акта) розроблено за власною ініціативою Міністерства інфраструктури України.

Проєктом акта передбачено внести зміни до Порядку призначення, відмови у призначенні та анулювання призначення органу із сертифікації для індивідуального затвердження колісних транспортних засобів, партій частин та обладнання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.07.2016 № 419  в частині уточнення строків та процедур розширення та обмеження сфери призначення, а також встановлюється вимога для органів із сертифікації щодо обов’язкової наявності власного вебсайту.

Розробником проєкту акта є Директорат з безпеки на транспорті Мінінфраструктури.

Проєкт акта розміщено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проекту акта прохання надавати на адресу Директорату з безпеки на транспорті, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14; s.irina@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування проєкту акта у письмовому та / або електронному вигляді.



ВСІ Оголошення