Для людей
з порушенням зору

    Новини    29 Листопада 2019, 19:58
Версiя для друку


Ми плануємо реконструкцію дороги М-10 «Львів – Краківець», - Владислав Криклій

29 Листопада 2019, 19:58

Ми плануємо реконструкцію дороги М-10 «Львів – Краківець», - Владислав Криклій

Під час зустрічі Міністрів інфраструктури  України та Республіки Польща, яка відбулась 28 листопада 2019 року у місті Львів, українська сторона поінформувала польську, що очікує розвантаження автомобільної дороги М-10 Львів – Краковець після завершення робіт з капітального ремонту на підходах до 4 пунктів пропуску КПП «Устилуг», КПП «Рава Руська», КПП «Смільниця», КПП «Грушів».

Роботи з капітального ремонту на підходах до КПП мають розпочатись у 2020 році в рамках реалізації контрактів відповідно до Договору між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги.  

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що реконструкція  дороги М - 10 «Львів – Краківець» планується.  Після завершення ремонтних робіт на підходах до  КПП «Устилуг», «Рава Руська»,  «Смільниця»,  «Грушів» та розподілу транспортних потоків на зазначені пункти пропуску, буде проведено дослідження інтенсивності руху.  За результатами  українською стороною буде визначено  необхідний  вид ремонтно-будівельних робіт  на автомобільній дорозі «Львів – Краковець» для забезпечення відповідного трафіку та належної інфраструктури.



ВСІ Новини