Міністерство інфраструктури України


Не менше 40 % локалізації в Україні виробництва електровозів та прийнятна ціна – на таких умовах ми готові співпрацювати, - Владислав Криклій

11 Грудня 2019, 20:09

Локалізація в Україні виробництва електровозів, з доведенням її рівня не менше як до 40 %, запровадження сучасних технологічних комплексних рішень щодо виробництва, сервісного обслуговування та ремонту електровозів, фінансове співробітництво (пропозиція фінансового інструменту) для реалізації проекту в Україні, залучення вітчизняних промислових підприємств, у тому числі афілійованих підприємств АТ «Укрзалізниця – такі умови співпраці з компаніями-виробниками електровозів є прийнятними для України. Про це заявив Міністр інфраструктури Владислав Криклій сьогодні,11 грудня 2019 року, під час зустрічі з представниками компанії «Alstom».

Участь у зустрічі взяли старший віце-президент «Alstom» Жан-Лука Ербаччі, директор з питань розвитку бізнесу по регіону Європа «Alstom» Флоранс Дюфур, Аташе з економічних питань  посольства Франції в Україні Матільда Аржаковські, представники Укрзалізниці.  

Міністр інфраструктури подякував «Alstom» за увагу, які компанія приділяє співпраці з українською залізницею щодо розвитку модернізації тягового рухомого складу. Владислав Криклій відзначив зацікавленість в подальшій співпраці з компанією «Alstom» та повідомив, що прогнозна потреба АТ «Укрзалізниця» в нових магістральних вантажних електровозах змінного струму починаючи з 2020 року до 2025 року складає 110 одиниць. 

«Україна в нових економічних умовах відкрита для ініціатив з розвитку та модернізації залізничної транспортної інфраструктури, оскільки залізничний транспорт нашої держави може повністю забезпечити потреби в перевезеннях транзитних вантажів у напрямку Європейського Союзу на міжнародних транспортних коридорах», - заявив Владислав Криклій.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/31393.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове