Для людей
з порушенням зору

    Новини    27 Грудня 2019, 12:30
Версiя для друку


Kyiv Boryspil Express перевіз 1 мільйон пасажирів, - Дмитро Абрамович

27 Грудня 2019, 12:30

Сьогодні, 27 грудня 2019 року, перший заступник Міністра інфраструктури Дмитро Абрамович разом із головою правління Укрзалізниці Євгеном Кравцовим привітали мільйонного пасажира Kyiv Boryspil Express та відправили у рейс новий дизель-поїзд на маршруті.  

 Дмитро Абрамович зазначив, що маршрут Kyiv Boryspil Express користується великим попитом серед пасажирів і саме тому було вирішено додати на маршрут новий дизель-поїзд, в якому збільшена кількість вагонів і посадкових місць.

«За рік роботи Kyiv Boryspil Express перевіз 1 мільйон пасажирів. Ми бачимо, що маршрут користується популярністю і ми маємо на меті розвивати його і далі.  Новий поїзд складається із трьох вагонів і вміщає максимально 470 пасажирів з урахуванням стоячих місць. Окрім того, для перевезення людей з інвалідністю на візках облаштований безбар’єрний простір: встановлений висувний пандус, передбачені місця для візків та просторий санітарний модуль», - зазначив перший заступник Міністра.

Дмитро Абрамович також повідомив, що дизель-поїзд пройшов всі випробування на ділянці Київ-Тернопіль-Кременчук і коштує близько 177 млн грн. Цей рухомий склад має більш сучасну конструкцію та враховує потреби людей з інвалідністю: «Поїзд збудований за новим проектом, щоб бути сучасним і комфортним, конструкційно у ньому багато нових вузлів та систем, зокрема задля підвищення безпеки та надійності експлуатації. І головне – він виготовлений в Україні», - підсумував перший заступник.



ВСІ Новини